day 10

2010.06.29. 08:03

Tegnap voltunk ilyen gyulis BBQ-n. Jo volt, megismerkedtem par helyi arcal, a Pastor fiaval, kissracoknak o a meno gyerek:) ha jatszanak mindenki az o csapataban akar lenni:D hehh.
Szal jo volt nagyon. Kicsit nehez meg angolul gondolkodni, dehat ez csak a masodik het eleje. Jofejek amugy. Ettem igazi amcsi palacsintat juharsziruppal. :) amugy nem olyan dolog ami nelkul nem tudnek elni:)
Ma lefestettuk bruno kocsijanak platojanak egy reszet, delutan meg bementunk a wall mart-ba meg csak kocsikaztunk erre arra. Jo bolt ez a wallmart. Azon mondjuk nagyot neztem h bemesz egy ilyen nagy boltba, olyan mint a tesco, azt leveszel a polcrol egy legpuskat, meg airsoft fegyvereket:D De amugy jo bolt. Mindent lehet ott venni. Meg arulnak egy par Twilighot cuccot, mondom ezt meg mindek itt?   azt rajottem h itt van 200 kilometerre innen Forks ahol forgattak. Kocsikaztunk a varosban, csak kapkodom a fejem a kocsik utan:) Amugy ez a varos nagyobb mint Kaposvar. kb 90.ezren laknak itt.

Tok jo, atraktak a helyszinet a creation fest-nek, kozelebbre:) szal oda tuti elmegyek:) Toby mac Im coming:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markmenniamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr842117748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása