day ??? nem tom mar :)

2010.06.24. 09:00

Nagyon egybefolynak a napok, azt se tom milyen nap van. Tok jo mert, most mar jo idovan, ez az esos cucc nem nagyon jott be:) Ma voltunk bent egy plaza szerusegben, moziban, megneztuk a toy story 3at. Aztan atmentunk a Costco-ba, olyan mint nalunk a tesco, de inkabb a Metro, minden nagy kiszereleses. pl. 2,5 kg os gummybear:D csak neztem. Nem csodalkozom a sok dagat emberen. Nah jo vannak kivetelek is. De azert feltunik az embernek. Rengeteg nemzetiseg el itt. Filipinok, mexikoiak, india, kina, orosz, ukran...magyar:) vicces.
Costcoban kajaltunk 1,5 dollar egy hotdog es inni. ez baromi olcsonak szamit. kb olyan mint otthon az ikeas kaja. :)
Lementunk meg a Silver lake-hez is este. Jo kis tavacska itt bent a varosban.


Tegnap ettem eletemben eloszor kagylo levest vagy mit:) amugy meg nem mondana az ember h az az. sztem.
Par dolog aminek az arat mar tudom itt. A tej sokkal olcsobb, meg a muzli is.
Nah meg a kave. Itt mindenki kave fuggo. 200meterenkent Starbucks de komolyan, vagy barmi mas kavezo, ilyen jo kis felliteres vagy nagyobb kavek. Relative olcso. De finomak amugy nem arrol van szo:) Amugy nagyon edes. Kavek is, nem olyan mint az otthoni automatas kavek:)
Jah ujjabb kocsis elmenyek. Nem tom azert akkor nezek amikor egy 18-9eves srac jon a Nissan GTR el, szemben. Nah meg h mamika a kabrio mustangban. :) Hozzatudnek szokni otthon is. Jah meg kedvencem, kocsiban automata biztonsagi ov:) ilyet eletemben nem lattam meg. Beultem mondom ez meg mi? majd meglatod:) vicces, pedig egy 10 eves kocsi.
Annyira birom ahogy a kicsik beszelik az angolt, nagyon aranyos:) Voltun kma lent az 'udvar'on erre egy kiscsaj ott tolta a ciganykereket meg sparga, meg mindent ami nekem fajna:) megkerdem cheerleader? erre nem o gymnastic, jah mondom bocs:) Jajj nagyon vicces volt, ott porgott jobbra balra, elfaradt, kifekudt a fure erre meg pukizott egyet, nah mondom ez mii volt, a mokusok??:D hat oo nem tudja:D vicces kiscsaj:D

Lassan mar egy hete itt leszek durva. Lassan hozzaszokok mar. Jaaaaj nagyon urultem, idozonan mar eleg hamar sikerult atalni. Elotte nagyon rossz, faj a fejed mint az allat, faradt vagy, stb... de most mar 2-3 napja minden okes. Jah es meg mindig minusz 9 ora az elteres, csak mindenki megkerdi:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markmenniamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr702105699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása