1 week

2010.06.27. 07:54

Eltelt az elso het. Ma csinaltunk garage sale-t, lomtalanitas filling, csak penzert vesznek az emberek cuccokat. Huuu regi cuccok kozott talaltunk egy 1980as starwars filmzene bakelitet, nagyon coool. Bakelit fan lettem:) tok erdekes, itt 20-23 foknal nem szokott melegebb lenni, de ma is lazan leegtem, durvan tud itt sutni a nap, de a levego valahogy nem lesz annyira meleg.
Most epp kagylo fozeleket eszek, semmi extra ize nincs, de jo amugy!

 

ujabb erdekes dolgok:
itt nincs kilincs, minden gomb nyitos vagy mi a neve, a tej az csak ilyen kancsos, es 1 gallonos azaz kb 3,8liter. Amikor megkoszonsz valamit hogy thanks vagy valami akkor annyit mondanak hogy AHA, erdekes. Nem mindig de legtobbszor. Itt nem teregetnek az emberek, szarito gep van mindenkinek, azt se tudjak mi az a teregetes, mondjuk nincs is hely hova kint, max bent lenne...de olyan szeria felszereltseg mint a mosogep. A hutok is sokkal nagyobbak mindenhol, de vegulis logikus, h a nagyobb cuccok beleferjenek. sok mindent eszrevettem mar, csak mindig elfelejtem oket.
tegnap voltunk BBQ-n, amit az apartman 'uzemelteoje' fizetett, szal ingyenes volt. Tok jo hamburger husokat tudnak csinalni. Meg tok jo hogy a parkokban is van sok helyen grillezo cuccos, tok jo partykat lehet csinalni. Nah mara ennyi, asszem holnap is megyunk ilyen bbq-ra gyulivel.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markmenniamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr12112845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása