july 4. ei hetvege

2010.07.08. 06:39

Hetvegen elmentunk Longviewba, sarah nagybatyjahoz, es elmentunk az ottani fuggetlensegnapi akarmire:) Rengeteg ember kint a parkban, meg a elozene, rengeteg kajalda, rengeteg hulye bolt, amiben minden baromsagot akarnak neked eladni:D Nem ertem miert akarnek pl. july 4en Mobil kiegeszitoket venni, aminek semmi koze amerikahoz:D Nah mind1. Volt az idei evi Favago verseny vagy hogy mondjam, nah ez nagyon durvan joo:) nagyon poen. Szuletett vilagrekord is most.
Este ott aludtunk, reggel pancake, rantotta, narancsle...ilyenek...azt indultunk le az OCEANHOZ. Atmentunk Oregon allamba, ott amugy nincs ado. Mert pl Washington allamban, ahol vagyok itt ami ki van irva ar a polcokon, arra rajon meg az ado. olyan mintha az arak mindenhol nettoban lenne kiirva. de ez minden allamban igy van. itt kb 9% az ado ami rajon.
Ocean hat az nagyon szep! Annyira szep hullamok, csak a viz....pfff...5fokos volt kb. belementunk terdig, de par percig lehetett csak birni mert begorcsolt a labad. De jo volt nagyon, egyszer meg szeretnek lemenni egy naplementet megnezni. Aztan onnan volt meg egy 4 oras utunk vissza kocsival. Aztan kedden mentunk hazat renovalni ropke 13orat:)
ma is ott voltam. Hat ez folyik most itten:)
Jah es kezd itt is dogmeleg lenni, ami itt ritka...30 fok felett kezd lenni. Jah meg ma elment melettem 3 szarvas, ugy 5meterre. Megaltak meg neztek is engem:) Ne is oket, azt tovabbmentek:D De igy lazan atmentek a kerten:D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markmenniamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr822137632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása